Κόσμος|13.11.2019 08:22
Ινδονησία: Βομβιστική επίθεση από καμικάζι μπροστά από το αρχηγείο της αστυνομίας
NewsroomΙσχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Μένταν, στην επαρχία της Βόρειας Σουμάτρας στην Ινδονησία, όπου οι αρχές υποπτεύονται πως διαπράχθηκε επίθεση βομβιστή-καμικάζι, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο Τατάν Ντιρσάν Ατματζά, εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Βόρεια Σουμάτρα, δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι ο καμικάζι σκοτώθηκε και στελέχη της αστυνομίας τραυματίστηκαν όταν έγινε η έκρηξη, περί τις 08:40 (τοπική ώρα· 03:40 ώρα Ελλάδας). Δεν έδωσε πιο συγκεκριμένο απολογισμό.
Ινδονησιακά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν πλάνα στα οποία εικονίζονται άνθρωποι καθώς σπεύδουν να βγουν από κτίρια γύρω από το αρχηγείο της αστυνομίας μετά την έκρηξη.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρονικό του χάους στη Γαλλία: Ένας νεκρός διαδηλωτής, 1.200 συλλήψεις και πρωτοφανείς λεηλασίες
- Γιώργος Μαζωνάκης: Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στο 40ήμερο μνημόσυνό του
- Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν, όπως Μολότοφ-Ρίμπεντροπ το 1939; - Πώς τα… φαντάσματα της Ιστορίας τρομάζουν και πάλι τον Κόσμο
- Οικοδόμος πούλησε τα πάντα και ταξίδεψε 1.900 χλμ. για τον έρωτα της ζωής του - Μόνο που ήταν μια AI περσόνα