Κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο και σκότωσε κοριτσάκι 2 ετών
NewsroomΣε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Τορόντο και του Καναδά καθώς ένα κοριτσάκι 2 ετών σκοτώθηκε όταν ένα κλιματιστικό έπεσε πάνω της. Η μικρούλα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μαζί με τα δύο ανήλικα αδελφάκια της αλλά και τη μαμά της, η οποία έσπρωχνε το καροτσάκι.
Το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της και περνούσε από συγκρότημα διαμερισμάτων στο Scarborough. Είχαν πάει να πάρουν το ένα από τρία παιδιά από το σχολείο όταν το κλιματιστικό έπεσε από τον όγδοο όροφο, πάνω στο καροτσάκι του μικρού παιδιού.
Η οικογένεια, μέσω δικηγορικής εταιρείας, δήλωσε ότι είναι συντετριμμένη από το θάνατο της Κρίσταλ Μιρόγκο. «Η οικογένειά μας έχει χάσει το πολύτιμο κοριτσάκι μας, την Κρίσταλ», ανέφερε.
Η εταιρεία Toronto Community Housing, η οποία έχει την ευθύνη της διαχείρισης του επίμαχου συγκροτήματος κατοικιών ανέφερε σε δήλωσή της: «Η σκέψη μας είναι μαζί με την οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας».
- Νέα βίντεο από τη δολοφονία του 37χρονου Άλεξ από την ΙCE - Δεν κρατούσε όπλο, καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί Τραμπ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ευρώπη οφείλει να είναι ενωμένη και να υπερασπίζεται το Διεθνές Δίκαιο»
- «Αν με αφήσετε ξανά ελεύθερο, θα σκοτώσω και τα αδέλφια μου»: Τα πρώτα λόγια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα - Το βαρύ ιστορικό του
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα