Κόσμος|27.11.2019 11:07

Jennifer Agostini: Η ηθοποιός ξυλοκοπήθηκε άγρια σε μπαρ του Μανχάταν

Newsroom

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «New York Post» η ηθοποιός και μοντέλο Τζένιφερ Αγκοστίνι (Jennifer Agostini) σε έξοδό της σε μπαρ στο Midtown του Μανχάταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαύρους θαμώνες, μαζί με τον άνδρα που τη συνόδευε, επίσης μοντέλο. Η 43χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος συνοδός της δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από γκρουπ 10 με 15 ατόμων.

Αρχικά τους έβρισαν, αλλά όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους χτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα. «'Επεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα ήρθαν από πάνω μου και με χτυπούσαν με κάθε τρόπο» δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι.

Η 43χρονη ηθοποιός, που έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά και θα έχει γυρίσματα από τον Μάρτιο, είδε το πρόσωπό της να παραμορφώνεται οικτρά. Φυσικά θα αναγκαστεί να προβεί σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Το ζευγάρι ζητά να εξεταστεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες της επίθεσης.

Τζένιφερ Αγκοστίνιξυλοδαρμός