Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος στο OPEN TV: Στις δύσκολες ώρες ξυπνά μέσα μας η ανθρωπιά
NewsroomΜιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV και την κεντρική παρουσιάστρια, Νίκη Λυμπεράκη, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, δήλωσε ότι «μπροστά σε τέτοια γεγονότα απαιτείται κάνεις να έχει ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Για να γίνουν οι σωστές εκτιμήσεις, για να μπορέσουμε να κάνουμε τις σωστές ενέργειες. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Θα έλεγα σε ορισμένες περιπτώσεις δραματική. Πριν από λίγο μου είπαν ότι είναι 33 οι νεκροί, περίπου 660 τραυματίες. Τα συνεργεία συνεχίζουν να ψάχνουν για να βρουν ανθρώπους κάτω από τα ερείπια».
Όπως τόνισε ο Αναστάσιος, «η οδύνη αντιμετωπίζεται μόνο με ένα ευρύτατο κύμα αγάπης. Έχω την εντύπωση ότι αυτό έχει γίνει. Αμέσως σπεύσαμε όλοι. Με τις λίγες δυνατότητες μας ανοίξαμε τις εκκλησίεςΚαι φιλοξενούμε αρκετές δεκάδες ανθρώπων».
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις