«Καμία ένδειξη σαμποτάζ» στο αεροσκάφος της Μέρκελ, λέει η Πολεμική Αεροπορία
Newsroom«Καμία ένδειξη σαμποτάζ» στο αεροσκάφος που μετέφερε την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Αντικαγκελάριο Όλαφ Σολτς στο Μπουένος Άιρες, τόνισε εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Γερμανίας, διαψεύδοντας ευθέως δημοσίευμα της «Rheinische Post» στο οποίο γινόταν λόγος για «έρευνα προς «όλες τις κατευθύνσεις», ακόμη και για «επεξεργασία εγκληματικής φύσης». «Η Πολεμική Αεροπορία έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη υποψίας περί εγκληματικού υπόβαθρου», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της Αεροπορίας.
«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτές τις αναφορές», τόνισε ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας. «Πρόκειται για μια συνήθη εξέταση του συστήματος ασυρμάτου, στο οποίο παρουσιάστηκε η βλάβη», πρόσθεσε και διέψευσε ακόμη και τις πληροφορίες που ήθελαν το αεροπλάνο να αδειάζει κηροζίνη πριν από την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Κολωνίας.
Η Καγκελάριος, λίγο πριν από τις 5 πμ (τοπική ώρα), αναχώρησε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας για την Μαδρίτη, ενώ στις 9 πμ (τοπική ώρα) επιβιβάστηκε σε πτήση της ισπανικής Iberia με προορισμό το Μπουένος Άιρες, όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος G20.
- Οι αθρόες μετακινήσεις με ένα «εντέλλεστε» και τα εξαντλητικά ωράρια γονατίζουν τους γιατρούς του ΕΣΥ
- Παίξαμε στον Αδύναμο Κρίκο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.22)
- Λειψυδρία: «Φουσκώνει» κατά 200 εκατ. ο λογαριασμός για το μεγάλο έργο του Εύρυτου - Οι στόχοι της ΕΥΔΑΠ και η στρατηγική επέκταση
- Ποια νέα πρόσωπα θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εκλογές