Κόσμος|04.12.2019 16:31

Black Friday: Εδωσε 338 δολάρια, όμως αντί για Apple Watch πήρε μια… βεντούζα

Newsroom

Έκπληξη, οργή, απογοήτευση. Αυτά πρέπει να ήταν τα συναισθήματα του John Browne από το Λονδίνο ο οποίος σκέφτηκε ότι η Black Friday είναι η καταλληλότερη ημέρα ώστε να προβεί σε κάποια αγορά. Έτσι πήρε την απόφαση να δωρίσει στον εαυτό του ένα Apple Watch μέσω Amazon.

Ωστόσο, οι ημέρες περνούσαν και η παραγγελία του δεν ερχόταν. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στην εργασία του, παρέλαβε ένα πακέτο, το οποίο, αντί για ρολόι, περιείχε μια πλαστική βεντούζα αξίας 5 δολαρίων.

Μιλώντας στο βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων «South West News Service», ο νεαρός άνδρας εξεδήλωσε τη μέγαλη του απογοήτευση γι' αυτό το οποίο συνέβη.

«Ήταν κάτι σαν προ-χριστουγεννιάτικη απόλαυση. Επιθυμούσα ένα Apple Watch. Tο περίμενα. Μάλιστα, όταν η παραγγελία μου ήρθε στον χώρο εργασίας μου, έτρεξα στη ρεσεψιόν για να την παραλάβω». Μόλις όμως άνοιξε τη συσκευασία, όλοι γέλασαν όταν είδαν τη βεντούζα.

Η Amazon αναγνώρισε ότι η αποστολή της βεντούζας ήταν λάθος. Ομως, όταν ο Browne ζήτησε να παραγγείλει ξανά το ρολόι που ήθελε, τον ενημέρωσαν πως είχε εξαντληθεί.

ρολόιΛονδίνοAmazonBlack Friday