Κόσμος|25.10.2018 09:41
ΗΠΑ: Εκκενώθηκε αεροσκάφος της American Airlines
NewsroomΗ εταιρεία American Airlines ανακοίνωσε ότι εξαιτίας «ανησυχιών» για την ασφάλεια του αεροσκάφους που θα εκτελούσε την πτήση 257 από το Μαϊάμι προς την Πόλη του Μεξικού το αεροπλάνο εκκενώθηκε αλλά, όπως πρόσθεσε, πρόκειται για μια «μη αξιόπιστη απειλή» και διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει «εντός ολίγου» και η πτήση να γίνει κανονικά.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, νωρίτερα το διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι ανέφερε μέσω Twitter ότι η αστυνομία διενεργεί έρευνα σχετικά με μια ανησυχία για την ασφάλεια της συγκεκριμένης πτήσης και πρόσθεσε ότι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν προσωρινά από το αεροσκάφος.
Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.
Διαβάστε ακόμη
- Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
- Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
- Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
- Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος