Κόσμος|02.12.2018 13:03

Το viral της ημέρας στην Τουρκία: Πατέρας έδεσε την κόρη του στο πορτμπαγκάζ! (vid)

Newsroom

Ένα σοκαριστικό συμβάν κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας οδηγός στην Τουρκία, όταν είδε ότι στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, που τον προσπέρασε ήταν δεμένη μια… γυναίκα, η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν τελικά η κόρη του οδηγού!

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στην Τουρκία και συνέβη στην περιοχή Cankiri Yayalakent, σύμφωνα με την Hurriyet. Αμέσως μετά τη δημοσίευσή του οι Αρχές της χώρας συνέλαβαν τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον οδήγησαν στο δικαστήριο. Ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού του απαγγέλθηκαν οι σχετικές κατηγορίες και στη συνέχεια μιλώντας στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, αποκάλυψε ότι η γυναίκα που ήταν δεμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ήταν η 13χρονη κόρη του!

 

Σύμφωνα με τον οδηγό, αυτός και η οικογένειά του επισκέπτονταν συγγενείς για διακοπές στο κοντινό χωριό Kurban Bayram. Εκείνος -για άγνωστος μέχρι τώρα λόγους, αποφάσισε να δέσει την κόρη του στο πίσω μέρος πάνω στη σχάρα των ποδηλάτων, η οποία σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έχει πολύ καλή ποιότητα και είναι σταθερή!

Τουρκία