Κόσμος|02.12.2018 13:29

Αυτό το drone κοστίζει μόλις 99$ και είναι ό,τι καλύτερο είδατε το 2018 (vid)

Newsroom

Ωστόσο, το πιο απίθανο στην περίπτωση αυτού του Drone είναι η τιμή του, καθώς πωλείται για μόλις 99 δολάρια κάτι που δεν είναι σύνηθες σε αυτή την κατηγορία των gadgets. Όπως εξηγεί ο μηχανικός του DroneX Pro, «τα drones είναι ακριβά όχι λόγω της τεχνολογίας που προσφέρουν αλλά κυρίως εξαιτίας της μάρκας τους». Στην περίπτωση του DroneX Pro όμως συμβαίνει το αντίθετο. 

Μπορεί να είναι φθηνό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς αλλά δεν υπολείπεται καθόλου ποιότητας. Το DroneX Pro κατασκευάστηκε από δύο μηχανικούς και λάτρεις των gadget οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα ελικοπτεράκι ποιοτικό από τεχνολογική άποψη και προσιτό από οικονομική. Έτσι, έπειτα από λίγες εβδομάδες, έφτιαξαν ένα μηχάνημα λειτουργικό ακόμη και για πρωτάρηδες και σε πολύ προνομιακή τιμή. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία του «αυτόματου πιλότου», τριαξονική εστίαση κάμερας 720 pixel ανάλυσης, λήψη φωτογραφιών από μεγάλο ύψος και σε ultra HD ανάλυση, χωράει οπουδήποτε καθώς είναι μικρό και συναρμολογούμενο. 

ανακάλυψηδολάριαdrone