Βοσνία: Χαστούκια, ύβρεις και μεγάλη ένταση στο κοινοβούλιο (vid)
NewsroomΕπαίσχυντη συμπεριφορά επέδειξε ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Ντράγκαν Λούκατς, ο οποίος χτύπησε κι έβρισε βουλευτή της αντιπολίτευσης μέσα στο κοινοβούλιο.
Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης για το ΝΑΤΟ οι τόνοι ανέβηκαν κι ο ο υπουργός Εσωτερικών, καθώς απευθυνόταν στο κοινοβούλιο, ο 26χρονος βουλευτής της αντιπολίτευσης Ντράσκο Στανιβούκοβιτς τον διέκοπτε.
Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο αντρών, με τον Λούκατς να προκαλεί τον Στανιβούκοβιτς να πάει προς το μέρος του. Ο νεαρός δεν δίστασε και τότε ο Λούκατς του πέταξε τα χαρτιά του στο πρόσωπο, τον χαστούκισε και αφού τον αποκάλεσε «πίθηκο», του ζήτησε να επιστρέψει στη θέση του.
Η συνεδρίαση διεκόπη, με την αντιπολίτευση να ζητά, εύλογα, την παραίτηση του Ντράγκαν Λούκατς.
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς