Κόσμος|02.12.2018 20:31
Επεισόδια στο Παρίσι: Στη Δικαιοσύνη τα 2/3 των συλληφθέντων
NewsroomΗ υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλ Μπελουμπέ δήλωσε ότι «σχεδόν τα δύο τρίτα» των 372 ατόμων που τέθηκαν υπό κράτηση μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο, στο Παρίσι θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.
«Θα υπάρξει αυστηρή ποινική απάντηση» πρόσθεσε η υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού, αναφέροντας ότι 372 άτομα τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι 378 άτομα κρατούνταν.
Τα πρόσωπα αυτά θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου, «τα περισσότερα αύριο και μεθαύριο», στο τέλος της κράτησής τους, σε δίκη με «συνοπτικές διαδικασίες», δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Εϊτζ που βρισκόταν δίπλα της.
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα