Κόσμος|07.01.2020 12:16

Αδιανόητο! Μητέρα δολοφόνησε το βρέφος της και πέταξε τον 2χρονο γιο της από το παράθυρο!

Newsroom

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε διαμέρισμα του Σικάγο, όπου μια μητέρα δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τα δυο παιδιά της, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis.

Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη. Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει (!) με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο τραυματίστηκε ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

αστυνομία ΗΠΑΣικάγοοικογενειακή τραγωδία