Κόσμος
|
08.01.2020 16:09
Πυροβολισμοί στην πόλη Οτάβα του Καναδά με αρκετούς τραυματίες
NewsroomΚόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Οτάβα του Καναδά έπειτα από πυροβολισμούς. Ηδη τρία άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό.
Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη στην οδό Γκίλμορ που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το Parliament Hill, όπου βρίσκεται το Κοινοβούλιο του Καναδά. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν σπεύσει στο σημείο.
Η Αστυνομία, παράλληλα, έχει ανακοινώσει ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες, ενώ συστήνει στους πολίτες να αποφύγουν με κάθε τρόπο την περιοχή όπου εκδηλώθηκε το περιστατικό.
Οι αρχές διενεργούν έρευνα. Μάλιστα, αναζητείται ένας ύποπτος. «Ο ύποπτος παραμένει ασύλληπτος» λέει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Διαβάστε ακόμη
- Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»
- Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
- Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»
- Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)