Κόσμος|17.01.2020 19:36

Η επική απάντηση Χαφτάρ στον Ερντογάν: Είναι αναξιόπιστος

Newsroom

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Χαλιφά Χαφτάρ, ο ανεπίσημος λογαριασμός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στο Twitter. Συγκεκριμένα στον λογαριασμό του LNA ανέβηκε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Λίβυος στρατάρχης και σαν σχόλιο ένα emoticon που κλαίει από τα γέλια.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας σε δηλώσεις του μετά την προσευχή έξω από τζαμί της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν αποκάλεσε «άνθρωπο του σκότους και μη εμπιστοσύνης» τον Χαλίφα Χαφτάρ.

«Η αλήθεια είναι πως δεν διαβάζω τους σκοτεινούς ανθρώπους. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος. Και συμπλήρωσε: «Χθες συνέχισαν να βομβαρδίζουν την Τρίπολη. Θα τα δούμε όλα στο Βερολίνο». «Θα δούμε τι θα κάνουν έπειτα από 1-2 μέρες, έπειτα από αυτά που θα πουν στο Βερολίνο» επισήμανε.

«Δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επόμενες ημέρες, την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη. Εύχομαι να κρατήσουν το λόγο που θα δώσουν. Διαφορετικά εμείς θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε φυσικά», ανέφερε ακόμη ο Τούρκος Πρόεδρος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει ότι ο Λίβυος στρατάρχης Χαφτάρ θα συμφωνήσει τελικά.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνκρίση στη ΜεσόγειοΧαλίφα Χαφτάρ