Κόσμος|31.01.2020 20:50

Πυροβολισμοί στην πολυτελή έπαυλη του Τραμπ

Newsroom

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στη Φλόριντα, όταν άγνωστο αυτοκίνητο (ένα SUV) παραβίασε τις συνθήκες ασφαλείας και εισήλθε παρανόμως στον χώρο της έπαυλης του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο. Μοιραία οι άντρες της μυστικής υπηρεσίας άνοιξαν πυρ εναντίον αυτοκινήτου που «έσπασε» την περίμετρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ πυροβόλησαν δύο φορές. Ο πρόεδρος βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, αλλά σκόπευε να αναχωρήσει αργότερα σήμερα για τη Φλόριντα, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο τον σερίφη της κομητείας του Παλμ Μπιτς. Οπως αναφέρεται σχετικώς, στην περιοχή υπήρχαν πράκτορες λόγω της επικείμενης άφιξης του προέδρου Τραμπ μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια.

T

Δύο προσαγωγές

Στο μεταξύ δύο πρόσωπα έχουν προσαχθεί μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στην κεντρική πύλη της εξοχικής κατοικίας του Αμερικανού προέδρου στη Φλόριντα. Οδηγός του τζιπ που μπήκε παρανόμως στον χώρο ήταν μια γυναίκα. Δεν έχουν δοθεί περισσότερες διευκρινίσεις για το συμβάν αυτό. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

T

ΗΠΑΝτόναλντ Τραμπ