Κόσμος|01.02.2020 14:31

80χρονη παντρεύεται 35χρονο έπειτα από έναν θυελλώδη έρωτα

Newsroom

Μεγάλο θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν γίνει μια 80χρονη, η Αϊρις Τζόουν, και ο 35χρονος Αιγύπτιος σύντροφός της, Μοχάμεντ, όταν εκείνη μίλησε για τον θυελλώδη έρωτά τους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Facebook, και μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν, τρέφουν μεγάλο πάθος ο ένας για τον άλλο.

Λίγες μέρες αργότερα, το φιλοθεάμον κοινό της Βρετανίας δοκίμασε και άλλο ένα σοκ, όταν η 80χρονη βγήκε σε πρωινή εκπομπή και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συμβαίνει στην ερωτική τους ζωή. «Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν είχα ερωτική επαφή εδώ και 35 χρόνια. Ένιωσα ξανά σαν παρθένα» είπε η 80χρονη.

Παρ' όλα αυτά, τα μέλη της οικογένειάς της δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενα παρά την προσωπική ευτυχία που βιώνει η Αϊρις Τζόουνς. «Μας αποκάλυψε ότι μιλάει με έναν άνδρα από την Αίγυπτο. Δεν ήξερα τι ηλικία έχει και δεν έδωσα πολύ σημασία. Ξαφνικά μια μέρα έρχεται και μας λέει "έχω ερωτευτεί αυτόν τον τύπο". Μόλις έμαθα την ηλικία του, τρελάθηκα. Ο αδερφός μου δεν μπορούσε να το αποδεχτεί και εγώ είχα πολλές επιφυλάξεις λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας. Ο αδερφός μου, Ντάρεν, το πήρε πολύ άσχημα. Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό» ανέφερε ο 53χρονος Στίβεν Τζόουνς, ένας από τους δύο γιους της Αϊρις.

Η Αϊρις αποκαλύπτει ότι ο Ντάρεν προσπάθησε να τα βρει με τη μητέρα του και της εξήγησε πως φοβάται ότι ο νεαρός θέλει τα λεφτά της. «Αν με παντρεύεται για την περιουσία μου, θα απογοητευτεί πολύ, γιατί ζω μόνο με τη σύνταξή μου. Είμαι ειλικρινής και του είπα από την αρχή ότι δεν θα μπορούσε να είναι προικοθήρας» συμπληρώνει η 80χρονη.

Ο Μοχάμεντ, από την άλλη, δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλική τους ζωή, αναφέροντας ότι «στην Αίγυπτο δεν μιλάμε για τέτοια πράγματα, αλλά υπήρχε πολύ πάθος και ήταν πολύ όμορφη στιγμή να κρατάω στα χέρια μου μία τόσο υπέροχη ψυχή».

Πηγή: Facebook

Πηγή: Greenlemon.me 

έρωτας