Κόσμος|03.02.2020 17:38

Η απίστευτη απάντηση σερβιτόρας σε αστυνομικό τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης

Newsroom

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αντέδρασε σερβιτόρα σε καφετέρια στο Λονδίνο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο που ο 19χρονος τζιχαντιστής που τραυμάτισε με μαχαίρι τρία άτομα, έπεφτε νεκρός από πυρά αστυνομικών. 

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Βρετανίας άρχισε να εκκενώνει τα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο της επίθεσης. Σε ένα εστιατόριο, λοιπόν, οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα, λέγοντας: «Συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσετε. Πρέπει να εκκενώσουμε το κατάστημα. Όλοι πρέπει να φύγουν. Υπάρχει μια τρομοκρατική επίθεση και κλείνουμε τα πάντα. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς πρέπει να με ακούσετε».

Εκείνη την ώρα οι πελάτες άρχισαν να σηκώνονται από τα τραπέζια τους, ακολουθώντας τις οδηγίες του αστυνομικού. Μία σερβιτόρα, όμως, είχε διαφορετική άποψη: «Δώστε μας μισή ώρα. Ο κόσμος πρέπει να φάει», ακούγεται να λέει σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Ο αστυνομικός της απαντά: «Κυρία μου, ένας τρομοκράτης μόλις έπεσε νεκρός λίγο πιο κάτω από εδώ».

T

τρομοκρατική επίθεσηΛονδίνοτζιχαντιστής