Κόσμος
|
10.02.2020 21:59
Airbnb: Ζητούνται 5 άτομα για να δουλέψουν για δύο μήνες στις Μπαχάμες
NewsroomΕργαζομένους που θα βελτιώσουν την οικολογική κατάσταση του νησιού ψάχνει η Airbnb και έδρα τους θα είναι οι Μπαχάμες για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ σκοπός της Airbnb είναι η βοήθεια στο οικολογικό έργο της Καραϊβικής. Μάλιστα αντίστοιχο πρόγραμμα είχε πραγματοποιηθεί σε Ιταλία και Ανταρκτική.
Όσοι θέλουν να υποβάλλουν αίτηση και να μάθουν περισσότερα για τα καθήκοντά τους όσο θα μένουν στις εξωτικές Μπαχάμες ας επισκεφτούν το airbnb.com/sabbatical και ας συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Όλοι οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, διαθέσιμοι να βρίσκονται στις Μπαχάμες για δύο μήνες από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020 και να αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να συμβάλουν στην ζωή των νησιών.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων