Ο Ντεμπενεντέτι «πέθανε» και τον Γάλλο σκηνοθέτη Γκοντάρ
NewsroomΗ είδηση του θανάτου του μεγάλου Γάλλου σκηνοθέτη Ζαν - Λυκ Γκοντάρ δεν άργησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τα ηλεκτρονικά Μέσα να την αναπαράγουν το ένα μετά το άλλο. Ωστόσο, μία γρήγορη ματιά στην πηγή της πληροφόρησης ήταν αρκετή για να θέσει τις πρώτες αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα της είδησης.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τομάσο Ντεμπενεντέτι, γνωστός και μη εξαιρετέος στον κόσμο των media για τις ψεύτικες ειδήσεις που δημοσιεύει και προκαλεί κυριολεκτικά πανικό, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter ότι ο Γκοντάρ έχει πεθάνει και πως αναμένεται επίσημη ανακοίνωση και από την οικογένεια του καλλιτέχνη.
Ωστόσο, το ελβετικό site Swissinfo ανέφερε πως πρόκειται περί ψευδούς είδησης, καθώς επικοινώνησε με εκπροσώπους του σκηνοθέτη.
Ο Ντεμπενεντέτι είναι εκείνος που πριν λίγο καιρό είχε «πεθάνει» και τον Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά, προκαλώντας ταραχή τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή μέσα.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
- Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
- «Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
- Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα