Κόσμος|15.02.2020 19:51
Πέθανε η 40χρονη παρουσιάστρια του Love Island Caroline Flack
NewsroomΗ πρώην παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σόου Love Island, Caroline Flack, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Λονδίνο από την οικογένειά της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο τραγικός θάνατος άφησε τους θαυμαστές της συγκλονισμένους. Η Flack είχε επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία μετά από ένα χρονικό διάστημα που πέρασε στο Λος Άντζελες και αφού είχε αφήσει τη θέση της ως παρουσιάστρια του σόου Love Island. Η Caroline θα βρισκόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 4 Μαρτίου για επίθεση ενάντια στον σύντροφό της, τενίστα Lewis Burton, μετά από φιλονικία που είχαν.
H Caroline Flack εργάστηκε σε σόου όπως το Fame Academy, I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!, το Britain's Got More Talent και το X Factor.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στην Κρήτη: Το τροχαίο του 2023 που όπλισε το χέρι του δράστη
- Παγκόσμιος συναγερμός: Οι αεροπορικές εταιρείες κόβουν 2 εκατ. θέσεις - Τα πρώτα δελτία στα καύσιμα
- «Η χειρότερη σύγκρουση που έχουμε δει»: Η στιγμή που οδηγός ισοπεδώνει σταθμευμένα αυτοκίνητα μετά από καταδίωξη
- Η γέφυρα - θαύμα στην οποία στέκεσαι και μπορείς να κοιτάξεις τέσσερις διαφορετικές χώρες