Κόσμος|17.02.2020 18:09
Απίστευτη προσγείωση στο Χίθροου - Το κατέβασε με το πλάι ο πιλότος λόγω ανέμων
NewsroomΜετά βίας κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο, λόγω της καταιγίδας «Ντένις».
Ο πιλότος του Airbus A380 της Etihad Airways όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο δίνει σκληρή μάχη με τους θυελλώδεις ανέμους κατά την κάθοδό του στον αεροδιάδρομο.
Το μεγάλο αεροσκάφος όσο πλησίαζε στο έδαφος φαινόταν να παίρνει κλίση προς τα αριστερά όμως τελικά ο πιλότος με άριστο χειρισμό κατάφερε να προσγειώσει το «θηρίο» των 574.000 κιλών.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο