Κόσμος|25.02.2020 17:06
Τουρκικό τανκ κυνηγάει άρμα των δυνάμεων του Άσαντ
Μαρία ΖαχαράκηΈνα τουρκικής κατασκευής τανκ ΖΜΑ-15 φέρεται να κυνηγάει ένα 45 τόνων Τ-72 τεθωρακισμένο όχημα των συριακών δυνάμεων και το αστείο «κυνηγητό» των δύο τανκ μέσα στους ελαιώνες του χωριού Νεϊράμπ στην επαρχία Ιντλίμπ γίνεται viral στο διαδίκτυο.
Το βίντεο τράβηξε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Το χωριό Νεϊράμπ βρίσκεται υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών στη Συρία, αλλά ο Άσαντ συνεχίζει την προέλασή του για να καταλάβει ολόκληρη την περιοχή του Ιντλίμπ. Ωστόσο μόλις το συριακό τανκ πλησιάζει το χωριό, το τουρκικό το αντιλαμβάνεται και τότε αρχίζει το… κυνηγητό.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης