Κόσμος|25.10.2018 19:43
Ο γιος Κασόγκι εγκατέλειψε την χώρα με την οικογένειά του
NewsroomΟ μεγαλύτερος γιος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι έφυγε από τη Σαουδική Αραβία, μαζί με την οικογένειά του, αφού ήρθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση Human Rights Watch.
«Ο Σάλαχ και η οικογένειά του βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα αεροπλάνο» που τους μεταφέρει στην Ουάσινγκτον, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα Λία Γουίτσον, η διευθύντρια της HRW για τη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με μία πηγή, ο Σάλαχ Κασόγκι έχει διπλή υπηκοότητα (σαουδαραβική και αμερικανική) και έφυγε από τη χώρα του την Τετάρτη.
Ο Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
- «Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!