Κόσμος|25.10.2018 19:43
Ο γιος Κασόγκι εγκατέλειψε την χώρα με την οικογένειά του
NewsroomΟ μεγαλύτερος γιος του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι έφυγε από τη Σαουδική Αραβία, μαζί με την οικογένειά του, αφού ήρθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση Human Rights Watch.
«Ο Σάλαχ και η οικογένειά του βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα αεροπλάνο» που τους μεταφέρει στην Ουάσινγκτον, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα Λία Γουίτσον, η διευθύντρια της HRW για τη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με μία πηγή, ο Σάλαχ Κασόγκι έχει διπλή υπηκοότητα (σαουδαραβική και αμερικανική) και έφυγε από τη χώρα του την Τετάρτη.
Ο Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
- Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
- Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
- Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη