Κόσμος|28.02.2020 11:00
Boeing 777 με τουλάχιστον 200 επιβάτες επιστρέφει εκτάκτως στη Μόσχα
NewsroomΈνα επιβατικό αεροσκάφος Boeing 777 με προορισμό την Μπανγκόκ και με περισσότερους από 200 επιβαίνοντες υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μόσχας Σερεμέτγιεβο λόγω ρωγμής σε ένα παράθυρο του πιλοτηρίου.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, οι πιλότοι ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου την ρωγμή όταν εισήλθε το αεροσκάφος στον εναέριο χώρο του Καζακστάν.
Διαβάστε ακόμη
- Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά – Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
- Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
- Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
- Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση