Πλιάτσικο σε κατάστημα της Apple στην διαδήλωση των Κίτρινων Γιλέκων (video)
NewsroomΖημιές σε πολλά καταστήματα καταστροφές και φωτιές σε δημόσια περιουσία καταγράφηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των Κίτρινων Γιλέκων το Σάββατο (8/12) στο Παρίσι.
Οι αστυνομικές δυνάμεις στο Παρίσι προχώρησαν σε συνολικά 1.723 προσαγωγές προσαγωγές κατά τη διάρκεια της τέταρτης πράξης των μαζικών κινητοποιήσεων του κινήματος από τα κίτρινα γιλέκα.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του Επάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας η χθεσινή κινητοποίηση των Κίτρινων Γιλέκων συνοδεύθηκε από νέο, αλλά μικρότερης κλίμακας από το προηγούμενο, κύμα βίας. Παρόλα αυτά ο απολογισμός αυτός είναι σαφώς μεγαλύτερος από τις προσαγωγές που είχαν πραγματοποιηθεί κατά τα επεισόδια της 1ης Δεκεμβρίου, οπότε συνελήφθησαν 412 άνθρωποι.
Από αυτό το κύμα διαδηλώσεων δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα... με εικόνες που αμαυρώνουν τον σκοπό των κινητοποιήσεων
Πολλά άτομα όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο προχώρησε σε πλιάτσικο του καταστήματος της Apple στο Μπορντό, με τις εικόνες να δείχνουν κουκουλοφόρους να έχουν εισβάλει στο κατάστημα του τεχνολογικού «Κολοσσού» και να παίρνουν ό, τι μπορούν από τις πανάκριβες ηλεκτρονικές συσκευές.
- Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης - «Νομίζαμε ότι έκαναν κόντρες»
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς