Νεκρή στο αυτοκίνητό της η πρώην σύντροφος του διάσημου μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ
NewsroomΝεκρή στο αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην Καλιφόρνια βρέθηκε η 40χρονη πρώην σύντροφος του εκκεντρικού αθλητή Φλόιντ Μεϊγουέδερ (Floyd Mayweather). Η Τζόσι Χάρις (Josie Harris) και ο Μειγουέδερ έχουν τρία παιδιά και ο πρώην μποξέρ είχε καταδικαστεί για επίθεση εναντίον της το 2010. Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν στο TMZ ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το βράδυ στο σπίτι της στη Valencia.
Οι Αρχές δεν θεωρούν ότι πρόκειται για έγκλημα. Ο Μεϊγουέδερ έμεινε δύο μήνες στη φυλακή, αφού βρέθηκε ένοχος για επιθέσεις (έξι τον αριθμό) στην Χάρις το 2014. Ο 43χρονος πρώην μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι ένας από τους πλουσιότερους αθλητές παγκοσμίως. Πήρε το υποκοριστικό «Money» από την τεράστια μανία του για τα χρήματα και η συνολική του περιουσία, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.
- Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
- «Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
- Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών