Κόσμος|10.12.2018 15:48

Samsung Galaxy A9: Αυτό είναι το πρώτο κινητό παγκοσμίως με τετραπλή κάμερα

Newsroom

Το πρώτο smartphone στον κόσμο που θα έχει τετραπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος του είναι το Samsung Galaxy A9. Με το συγκεκριμένο κινητό θα έχετε τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε κάθε πτυχή της ζωής σας, όπως ακριβώς θέλατε. Και με τις τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες λήψης, θα μπορείτε να καταγράψετε με απόλυτη λεπτομέρεια, οποιαδήποτε περίσταση.

Τα χαρακτηριστικά του 

Το τετραπλό σύστημα κάμερας διαθέτει τέσσερις αισθητήρες των 24MP, 10MP, 8MP και 5MP. Ο πρώτος αισθητήρας έχει διάφραγμα f/1.7 και σας εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο φωτεινότητας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο δεύτερος αισθητήρας με διάφραγμα F2.4, μπορεί να υποστηρίξει οπτικό ζουμ 2x ενώ ο τρίτος των 8MP βασίζεται σε έναν υπερευρυγώνιο φακό, ώστε να έχετε μεγάλο οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Ο τέταρτος αισθητήρας θα σας δώσει δυνατότητα ρύθμισης του βάθους πεδίου, χάρη στη λειτουργία ζωντανής εστίασης.

Το A9 διαθέτει επίσης μία εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη μεγέθους 6.3’’ και ανάλυσης FHD+. Όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο που παρακολουθείτε, το A9 θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτό, ώστε να βυθιστείτε σε μία καθηλωτική εμπειρία θέασης, με έντονες αντιθέσεις και πιο δυναμικά χρώματα. Ακόμη, η οθόνη υποστηρίζει τη λειτουργία Always On, με την οποία θα ενημερώνεστε για όλα χωρίς να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο.

Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τη μνήμη RAM 6GB θα μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλές επιδόσεις σε οτιδήποτε κάνετε. Μπορείτε να ανοίξετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να παίξετε τα αγαπημένα σας 3D παιχνίδια. Μπορείτε να εγκαταστήσετε όσες εφαρμογές θέλετε στο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 128GB, το οποίο μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον 512GB με κάρτα microSD. Και με τους δύο τρόπους κλειδώματος, δηλαδή και με δακτυλικό αποτύπωμα αλλά και με την αναγνώριση προσώπου, μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας.

Samsung