Κόσμος|10.12.2018 16:46
Πανικός σε σχολείο στην Ιταλία: Στο νοσοκομείο εκτάκτως 30 μαθητές
NewsroomΤριάντα μαθητές παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα σε λύκειο της Παβία, στη βόρεια Ιταλία, έπειτα από χρήση σπρέι πιπεριού. Όπως διέρρευσε, δύο μαθητές παρουσιάζουν τα εντονότερα προβλήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το βράδυ του Σαββάτου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε κλαμπ έξω από την Ανκόνα, εξαιτίας του πανικού που προκλήθηκε από χρήση σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον υπεύθυνο της πράξης αυτής, η οποία είχε δραματικές συνέπειες. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, πρόκειται για ένα ανήλικο αγόρι που είχε μεταβεί στο κλαμπ για να παρακολουθήσει συναυλία του τραγουδιστή Sfera e Basta.
Διαβάστε ακόμη
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- «Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
- Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
- Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση