Κόσμος|18.03.2020 11:17

Κορονοϊός: Συγκλονίζει Γερμανίδα από την απομόνωση - Τι γράφει στο ημερολόγιό της

Newsroom

Μια Γερμανίδα δίνει μάχη με τον κορονοϊό κι αποτελεί ένα από τα εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα της νόσου. Η κατάσταση της υγείας της είναι πιο επιβαρυμένη από τον μέσο όρο των νοσούντων και ζει μόνη στην απομόνωση μακριά από την οικογένειά της.Για να μην χάσει τα λογικά της,  ενημερώνει το ημερολόγιο του Twitter για την κατάστασή της κι έτσι κρατά επαφή με τον έξω κόσμο με την ανταπόκριση να είναι συγκινητική.

Η Καρολίν Πράισλερ, 48χρονη μητέρα τριών παιδιών, περιγράφει τα συμπτώματα και τα συναισθήματά της καθώς δίνει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή και λυγίζει επειδή δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα παιδιά της.

T

Χρησιμοποιώντας το hashtag #coronatagebuch, η Πράισλερ ενημέρωνε καθημερινά με φωτογραφίες και λιτές περιγραφές, όσα η ίδια βίωνε, μόνη σε ένα δωμάτιο. «Αγαπημένο κορονοημερολόγιο, σήμερα είναι η δεύτερη μέρα μου. Είμαι άρρωστη. Ο πνεύμονάς μου είναι σαν μία μεγάλη μάζα», ωστόσο, σε άλλα σημεία «βλέπει» και τα θετικά του ιού. Κάποιος που δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, εξοικονομεί φαγητό. Είναι εξαντλητικό να τρως. Ο γυμναστής μου θα είναι περήφανος για το βάρος που έχασα. Καλώς ήρθατε οστά ισχύων, δεν πίστευα ότι θα σας έβλεπα ξανά». Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική και πλέον μοιράζεται την ζοφερή καθημερινότητά της με τους πεντέμισι και πλέον χιλιάδες ακολούθους της.

T

Η Πράισλερ μητέρα δύο παιδιών 9 και 11 ετών, που είναι με τον πατέρα τους, ο οποίος νοσεί επίσης αλλά πιο ελαφρά, παραμένει σε νοσηλεία. Σε τηλεφωνική της συνέντευξη, ξέσπασε, λέγοντας: «Μου λείπουν πάρα πολύ τα παιδιά μου. Απελπιστικά. Μου λείπουν και μου λείπει να τα αγκαλιάσω όλα και το καθένα ξεχωριστά. Δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό».

T

Σύμφωνα με το τελευταίο της «τιτίβισμα» το οποίο ανάρτησε πριν από περίπου μία ώρα, η κατάστασή της έχει βελτιωθεί και περιμένει πώς και πώς την ώρα που θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στην οικογένειά της.

T

Κορονοϊόςαπομόνωσηκαραντίνα