Κόσμος|23.03.2020 13:37

Κορονοϊός - Βρετανία: 36χρονη νοσοκόμα με καλή φυσική κατάσταση σε ΜΕΘ

Newsroom

Φαίνεται πως ο κορονοϊός δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για όλους τους νέους σε ηλικία και σε καλή φυσική κατάσταση ανθρώπους ή τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση μιας 36χρονης νοσηλεύτριας στη Μεγάλη Βρετανία. 

Όπως αναφέρει ο Guardian, η Areema Nasreen, 36 ετών, νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβοηθούμενη από αναπνευστήρα στο νοσοκομείο όπου εργάζεται τα τελευταία 16 χρόνια, αφότου προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Areema, που είναι και μητέρα τριών παιδιών, δεν έχει υποκείμενα νοσήματα και πρωτοεμφάνισε συμπτώματα όπως πόνους στο σώμα, πυρετό και βήχα, περίπου πριν από 10 ημέρες. 

Η 22χρονη αδελφή της, που εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο, δήλωσε: «Η αδελφή μου, που είναι μια φανταστική νοσηλεύτρια της πρώτης γραμμής και που πάντα βοηθά τόσους πολλούς, έχει τώρα προσβληθεί από τον ιό. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με αναπνευστήρα και παλεύει για τη ζωή της. Θέλω όλοι να μάθουν πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός. Η αδελφή μου είναι μόνο 36 ετών, σε καλή σωματική κατάσταση και υγιής». 

Με πληροφορίες από Guardian

ΚορονοϊόςΜεγάλη Βρετανίανοσοκόμα