Κόσμος|23.03.2020 21:13
Κορονοϊός: 186 νεκροί μέσα σε 24 ώρες στη Γαλλία - 860 συνολικά
NewsroomΣτους 186 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορονοϊό μέσα σε διάστημα 24 ωρών, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 860 στη Γαλλία. Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Γαλλία φτάνει το 28% την ώρα που η χώρα μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα αποκλεισμού της.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν πρόσθεσε ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε στα 19.856, δηλαδή αυξήθηκε κατά 20% μέσα σε μία ημέρα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, 2.082 άνθρωποι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζονται μηχανική υποστήριξη.
Διαβάστε ακόμη
- Σιακαντάρη… είχαμε, οι τρεις που ανέλαβαν τη δουλειά για τον Σαμαρά και ο Ρούμπιο που έρχεται με βαριά ατζέντα
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ιατρικό παρελθόν και η πλασμαφαίρεση «στο μικροσκόπιο» της αστυνομίας
- Τι συζήτησαν Μητσοτάκης-Μακρόν; Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στην περιοχή αλλά και η διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
- Τσίπρας στη ΔΕΘ: Αντίπαλος η ΝΔ, «ανταγωνιστής» το ΠΑΣΟΚ - Η επιχείρηση αποστασιοποίησης από τη μάχη της δεύτερης θέσης