Κόσμος|25.03.2020 21:43

Το PornHub προσφέρει δωρεάν premium πακέτο πορνό για να #μένουμε_σπίτι!

Newsroom

Το παγκόσμιο lockdown λόγω του κορονοϊού κρατάει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε καραντίνα. Η οδηγία των ειδικών σε όλες τις χώρες είναι να #μένουμε_σπίτι και δεδομένου ότι οι ώρες περνούν δύσκολα, το PornHub έρχεται για να κάνει την καραντίνα λίγο πιο... πικάντικη. Η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικών ταινιών και βίντεο συμμετέχει έμπρακτα στην προσπάθεια για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του επικίνδυνου ιού και το πράττει παροτρύνοντας όλο τον κόσμο να μείνει σπίτι παρακολουθώντας δωρεάν τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Την αρχή έκανε ανοίγοντας δίχως πληρωμή το premium πακέτο σε Ιταλία και Ισπανία, και πλέον επεκτείνει την προσφορά της σε όλες τις χώρες που πλήττονται από τον κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας μέχρι και τις 23 Απριλίου. Μάλιστα, προχώρησε και στην προσωρινή αλλαγή του logo της ιστοσελίδας που από PornHub μετατράπηκε σε Stayhomehub. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του PornHub, Corey Price, τόνισε ότι η εταιρεία θέλει να δώσει διέξοδο στους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. «Ελπίζουμε ότι με την επέκταση της προσφοράς μας, δωρεάν Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να μείνουν στο σπίτι και να ισοπεδωθεί η καμπύλη» δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο μότο της εταιρείας σχετικά με την καμπύλη των κρουσμάτων του κορονοϊού.

«Μείνετε σπίτι και βοηθήστε να ισοπεδωθεί η καμπύλη! Αφού η νόσος COVID-19 συνεχίζει να μας επηρεάζει όλους, το Pornhub αποφάσισε να παρατείνει την δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium παγκοσμίως μέχρι τις 23 Απριλίου. Οπότε απολαύστε, μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς» ανέφερε στα social media η εταιρεία, που επίσης προχώρησε σε μεγάλη προσφορά παρέχοντας 50.000 μάσκες στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στη Νέα Υόρκη κι άλλες 50.000 ευρώ σε ιδρύματα σε Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

T

Το premium πακέτο του Pornhub μέχρι πρότινος κόστιζε 9,99 δολάρια τον μήνα αλλά για τις επόμενες 30 ημέρες θα είναι δωρεάν για όλους...

καραντίναΜένουμε ΣπίτιπορνόPornhubΚορονοϊός