Κόσμος|11.12.2018 17:16

45χρονη παντρεύτηκε φάντασμα πειρατή και πήρε «διαζύγιο»

Newsroom

Το φάντασμα ενός πειρατή αποφάσισε πριν λίγο καιρό να παντρευτεί μια 45χρονη από τη Βόρεια Ιρλανδία καθώς είχε βαρεθεί τους άνδρες. Η Αμάντα Τιγκ είχε φορέσει ένα λευκό παραδοσιακό νυφικό και συνοδευόμενη από τα πέντε της παιδιά αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της.

Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι όταν ένιωσε το πνεύμα του Τζακ. Γρήγορα συνειδητοποίησε πως μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Το ζευγάρι πήγαινε εκδρομές, είχε τσακωμούς και σεξουαλική επαφή. Δύο χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, παντρεύτηκαν γιατί η Αμάντα ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση τους, και να μην περιορίζεται στο «περιστασιακό σεξ». Η γαμήλια τελετή έγινε σε σκάφος, σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Ιρλανδίας, προκειμένου να είναι «νόμιμος» ο γάμος. Τη βέρα του Τζακ την φόρεσαν σε ένα κερί, το οποίο αντικαθιστούσε την παρουσία του κατά τη διάρκεια της τελετής.

«Είναι το άλλο μου μισό. Είμαι ευτυχισμένη. Είναι η τέλεια σχέση για εμένα» δήλωνε η 45χρονη, σημειώνοντας ότι η «σχέση» τους ξεκίνησε το 2014.

T

Εντελώς αναπάντεχα, όμως, και χωρίς να εξηγήσει τους ακριβείς λόγους, η Αμάντα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Ο κύριος λόγος που ανέφερε είναι ότι ο Τζακ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σήψη πριν από έξι μήνες και από τότε δεν έχουν καταφέρει να μιλήσουν ξανά. 

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να σας ενημερώσω πως ο γάμος μας έληξε. Θα εξηγήσω σε όλους τους λόγους στη συνέχεια. Προς το παρόν αυτό που θέλω να πω είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ασχολείστε με την πνευματικότητα. Δεν είναι παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

φάντασμασχέσηπειρατής