Κόσμος|11.12.2018 19:46

Κάλυψαν αεροσκάφος της Emirates με αμέτρητα διαμάντια (pics)

Newsroom

Η φωτογραφία βγάζει μάτι! Το εικονιζόμενο αεροσκάφος της Emirates είναι εκτυφλωτικό γιατί είναι καλυμμένο με διαμάντια από άκρη σε άκρη.

Η ίδια η εταιρία πόσταρε στο Twitter το νέο της «απόκτημα». Λέγεται Emirates Bling 777 και φυσικά δεν είναι... αληθινό. Πρόκειται για μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία της Σάρα Σακίλ, η οποία δημιουργεί εικόνες τοποθετώντας επάνω τους διαμάντια.

Τα έργα τέχνης της Σάρα είναι πολύτιμα και αντέχουν στον χρόνο, αφού τα... διαμάντια είναι παντοτινά. Οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και της έστειλαν δεκάδες μηνύματα, υποστηρίζοντας το ενδεχόμενο να φτιαχτεί στην πραγματικότητα ένα τέτοιο αεροπλάνο στο μέλλον.

T

T

Η φωτογραφία έγινε viral και η Σακίλ δημοσίευσε άλλη μία γράφοντας: «Το αεροπλάνο μου είναι στις ειδήσεις τελευταία, επιβεβαιώνοντας αν είναι πραγματικό ή όχι, τράβηξα μια άλλη φωτογραφία για να σας δείξω πόσο αληθινό είναι» και συνέχισε: «Υ.Γ. Σας ευχαριστώ πολύ!. Πραγματικά και ειλικρινά έφτιαξα το αεροπλάνο με τα διαμάντια για την αγάπη του ταξιδιού και τον ενθουσιασμό. Ούτε σε χίλια χρόνια δεν περίμενα ότι θα καταλήξει στις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ». 

T

«Ελπίζω να πέσουν κάποια από τα διαμάντια» έγραψε ένας χρήστης και το αεροδρόμιο Dulles απάντησε: «Θα σας ενημερώσουμε αν βρούμε κάποια».

Πάντως η Σακίλ έχει τοποθετήσει γκλίτερ σε πολλά αξιοθέατα του κόσμου, αλλά και πάνω στη θρυλική σταρ Μέριλιν Μονρόε.

T
T
T
T
T
Emirates