Κόσμος|31.03.2020 13:05
Γερμανία: Aρνητικό και το τρίτο τεστ της Μέρκελ για κορονοϊό
NewsroomΑρνητικό ήταν και το τρίτο τεστ της Ανγκελα Μέρκελ για κορονοϊό. «Το τρίτο τέστ της καγκελαρίου Μέρκελ για κορονοϊό ήταν επίσης αρνητικό», δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Η καγκελάριος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της παραμένοντας σε καραντίνα στην κατοικία της και τις επόμενες μέρες», πρόσθεσε.
Η καγκελάριος Μέρκελ είχε εμβολιαστεί κατά του πνευμονιόκοκκου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εμβόλιο το οποίο είναι πιθανό να δυσχεραίνει τη μόλυνση από τον κορονοϊό. Αργότερα αποδείχθηκε ότι ο γιατρός της είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό. Η Μέρκελ μπήκε στη συνέχεια σε απομόνωση κατ' οίκον και από τότε ασκεί τα καθήκοντά της μέσω βίντεο και τηλεφώνου.
Διαβάστε ακόμη
- Ciao Γιώργο - Ένα αστέρι της σκηνής γυρίζει στον ουρανό του
- «Οι Ρώσοι έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες»: Προειδοποίηση Ολλανδών για phising σε WhatsApp και Signal
- Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στον λαό του Ιράν: «Δεν θα παραιτηθούμε από την εκδίκηση - Να συνεχιστεί το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ»
- Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή