Κόσμος|01.04.2020 16:45
Κορονοϊός: Στην Κούβα γυναίκες φτιάχνουν μάσκες από σουτιέν
NewsroomΗ πανδημία του κορονοϊού πλήττει με σφοδρότητα τον πλανήτη, προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων, ενώ παράλληλα «γονατίζει» τα συστήματα Υγείας των χωρών. Καθώς οι ελλείψεις σε προστατευτικό εξοπλισμό είναι πολλές, οι πολίτες των χωρών βρίσκουν διάφορες πατέντες για να καλύψουν τα πρόσωπά τους ώστε να μην εκτίθενται στον ιό.
Σε αυτή την ανάγκη της αυτοπροστασίας απαντούν με μάσκες από... σουτιέν γυναίκες στην Κούβα, υποστηρίζοντας πως τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα ο στηθόδεσμος βοηθούν καλύτερα στην προστασία του προσώπου. Υπενθυμίζεται ότι η χώρα εδώ και δεκαετίες τελεί υπό καθεστώς εμπάργκο, με αποτέλεσμα να έχει ζωτικές ελλείψεις ακόμη και σε βασικά προϊόντα.
Διαβάστε ακόμη
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ