Κορονοϊός: Η Γαλλία παρήγγειλε σχεδόν 2 δισ. μάσκες από την Κίνα
NewsroomΗ Γαλλία συνεχίζει τις προσπάθειές της να εφοδιαστεί με μάσκες και οι παραγγελίες της σε κατασκευαστές στην Κίνα έχουν ήδη φθάσει τα σχεδόν 2 δισεκατομμύρια κομμάτια, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας Ολιβιέ Βεράν.
«Αναφορικά με τις μάσκες που έχουμε παραγγείλει στην Κίνα, δεν πρέπει να απέχουμε πολύ από τα δύο δισεκατομμύρια και συνεχίζουμε να στέλνουμε παραγγελίες» είπε ο Γάλλος υπουργός Υγείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό μέσο Brut.
«Οι παραγγελίες που έχουμε στείλει για μάσκες είναι μεγαλύτερες από τον αριθμό που λαμβάνουμε», καθώς υπάρχει ένας «παγκόσμιος ανταγωνισμός», υπογράμμισε ο ίδιος, υπενθυμίζοντας τις προσπάθειες της Γαλλίας, που καταβάλλει παράλληλα, για να ενισχύσει την παραγωγή μασκών σε εθνικό επίπεδο.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης