Κόσμος|10.04.2020 16:01
Σύνοδος Κορυφής με τηλεδιάσκεψη στις 23 Απριλίου για τα οικονομικά μέτρα
NewsroomΟ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ συγκάλεσε σήμερα ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής μέσω τηλεδιάσκεψης για τις 23 Απριλίου, με αντικείμενο την οικονομική ανάκαμψη της ΕΕ, που έχει πληγεί άπό την πανδημία του κορονοϊού.
«Είναι ώρα θα θέσουμε τις βάσεις για μια ισχυρή οικονομική ανάκαμψη», ανέφερε σε ανακοίνωση, μετά τη συμφωνία του επιτεύχθηκε από τους Ευρωπαίους υπουργούς για μια κοινή απάντηση στην κρίση, την οποία χαρακτήρισε «σημαντική εξέλιξη».
Διαβάστε ακόμη
- Πένθος για τους δύο νεκρούς στο πυροσβεστικό ελικόπτερο, σκληρή μάχη με τις φλόγες στην Αττικοβοιωτία - Live οι εξελίξεις
- Το πιθανότερο σενάριο πίσω από την τραγωδία με τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Οι πρώτες εκτιμήσεις ειδικών
- Η Καρυστιανού διαγράφει τον Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - Τι απαντά ο δημοσιογράφος
- Ληστές για γέλια και για κλάματα: Τσακώνονται μεταξύ τους και ζητούν συγγνώμη από την ταμία