Τραμπ: Λιγότεροι από 100.000 θα είναι οι νεκροί από κορονοϊό στις ΗΠΑ
NewsroomΟ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πιστεύει πως ο αριθμός των θυμάτων από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ θα είναι μικρότερος από την αρχή πρόβλεψη των 100.000.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος τόνισε πως οι ΗΠΑ πλησιάζουν στην κορύφωση του ρυθμού μολύνσεων και πως η καμπύλη των νέων κρουσμάτων του ιού σε όλη τη χώρα εξομαλύνεται, με την κατάσταση στην Νέα Ορλεάνη, την Λουιζιάνα, το Ντιτρόιτ και το Μίσιγκαν να σταθεροποιείται.
Σύμφωνα με καταμέτρηση του Reuters ο αριθμός των νεκρών από τον ιό στις ΗΠΑ ξεπέρασε σήμερα τους 18.100.
Η προαναγγελία για χρηματοδότηση του ΠΟΥ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε σήμερα ότι θα κάνει μια «ανακοίνωση» την επόμενη εβδομάδα σχετικά με τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). «Όπως γνωρίζετε, τους δίνουμε περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο και θα μιλήσουμε για αυτό την επόμενη εβδομάδα» είπε ο Τραμπ, λίγες ημέρες αφότου απείλησε ανοικτά να διακόψει την αμερικανική συνεισφορά.
«Θα έχουμε πολλά να πούμε» συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, που έχει ασκήσει αυστηρή κριτική στη διαχείριση της πανδημίας του νέου κορονοϊού από τον οργανισμό αυτό του ΟΗΕ, όπως επίσης και στην πολύ ευνοϊκή αντιμετώπιση, σύμφωνα με τον ίδιο, προς το Πεκίνο.
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!