Στρασβούργο: Η Χριστουγεννιάτικη αγορά θα παραμείνει κλειστή για άλλες 24 ώρες
NewsroomΗ Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου θα παραμείνει κλειστή και αύριο Πέμπτη, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης ένας 29χρονος στην πόλη αυτή, όπως ανακοίνωσε ο δήμος.
Ματαιώνονται επίσης οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σε δημόσιους χώρους, πλατείες και πάρκα.
Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία και όλοι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί χώροι.
Ο δήμαρχος του Στρασβούργου Ρολάν Ρις είπε στο τηλεοπτικό κανάλι BFMTV ότι σύμφωνα με τον περιφερειάρχη του Κάτω Ρήνου, Ζαν-Λικ Μαρξ, "δεν πληρούνται οι συνθήκες ασφαλείας" για την επαναλειτουργία της αγοράς, κυρίως επειδή ο δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί. Για τον λόγο αυτό "θέλει να την κρατήσουμε κλειστή για άλλες 24 ώρες", πρόσθεσε.
- Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του
- Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου
- Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική