Auto|08.05.2020 01:39

Jaguar Land Rover στη μάχη κατά του Covid-19 και στην Ελλάδα

Newsroom

H Jaguar Land Rover Ελλάδος ενίσχυσε με τα οχήματά της το έργο δομών που προσφέρουν φροντίδα σε άτομα με νοητική στέρηση και σύνδρομο DOWN, σε άτομα τρίτης ηλικίας, καθώς και πάσχοντες της επάρατης νόσου.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία των Jaguar & Land Rover στην Ελλάδα ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, παραχώρησε ένα Land Rover Discovery Sport στο Ίδρυμα Περιθάλψεως ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down “ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ”, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ενώ ο επίσημος συνεργάτης της JLR Ελλάδος, Γ. ΤΖΩΡΤΖΗΣ Α.Ε., παραχώρησε ένα Land Rover Discovery Sport στο Γηροκομείο Πειραιά, το οποίο φιλοξενεί 200 ηλικιωμένους και η εταιρεία ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε, επίσημος συνεργάτης της JLR Ελλάδος, παραχώρησε ένα Land Rover Discovery Sport στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η οποία φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα και τις οικογένειες τους.

Η Jaguar έχει προσφέρει επίσης 15 οχήματα για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας «Help NHS Heroes» του Ηνωμένου Βασιλείου, παραδίδοντας τρόφιμα και βασικά προϊόντα στο προσωπικό, τους φροντιστές του NHS και τις οικογένειές τους.

Η Jaguar Land Rover South Africa συνεργάζεται με τον Ερυθρό Σταυρό της Νότιας Αφρικής και το Ίδρυμα Minnie Dlamini για να προσφέρουν τρόφιμα ζωτικής σημασίας σε ευάλωτα άτομα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #FeedingSATogether.

20 επιπλέον οχήματα έχουν τεθεί στην υπηρεσία του Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ευρώπη για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των ευάλωτων κοινοτήτων.

αυτοκίνητοLand RoverJaguar