Auto|08.05.2020 19:56

Nissan e-NV200 XL Voltia: αυξημένο φορτίο, μηδενικοί ρύποι

Newsroom

Το ηλεκτρικό ελαφρύ κλειστό φορτηγό e-NV200 XL Voltia αποτελεί μετεξέλιξη του υπάρχοντος ηλεκτρικού φορτηγού Nissan e-NV200 που έχει ήδη επιλεχθεί από τις μεγάλες επιχειρήσεις εφοδιασμού και διανομών, σε όλη την Ευρώπη.

"Παρά τα αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών και την περιορισμένη πρόσβαση στις πόλεις, η ζήτηση για παραδόσεις αγαθών δεν επιβραδύνεται. Οι επιχειρήσεις, μεγάλες και μικρές, πρέπει να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να βρουν μια λύση για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους", δήλωσε ο Manuel Burdiel, Γενικός Διευθυντής πωλήσεων και ανάπτυξης επιχειρησιακών δραστηριοτήτων LCV, της Nissan Europe.

Το Nissan e-NV200 XL Voltia διαθέτει λελογισμένες εξωτερικές διαστάσεις αλλά και μεγάλo χώρο φόρτωσης – 8,0 m3 – κάτι που ισοδυναμεί με αύξηση του τον ανταγωνιστικού χώρου φόρτωσης του τυπικού e-NV200 κατά 90%. Αυτό επιτυγχάνεται με την αύξηση του μήκους και του ύψους φόρτωσης και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν λιγότερα δρομολόγια σε κάθε γύρο παράδοσης, βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες και εξοικονομώντας χρόνο.

Το e-NV200 XL Voltia βασίζεται στην τεχνολογία του Nissan LEAF. Είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία 40 kWh της Nissan και με ενσωματωμένο φορτιστή CHAdeMO και διαθέτει δυνατότητα ταχείας φόρτισης DC (συνεχούς ρεύματος). Ενώ η έξυπνη τεχνολογία διαχείρισης ενέργειας ενισχύει ακόμη περισσότερο τα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας του e-NV200 XL Voltia.

Η λειτουργία “Β” βελτιστοποιεί την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση προκειμένου να επαναφορτιστεί η μπαταρία εν κινήσει, ενώ η λειτουργία ECO διαχειρίζεται την ισχύ εξόδου με γνώμονα την βέλτιστη διατήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας. Οι παραπάνω λειτουργίες, όταν χρησιμοποιούνται μαζί, μεγιστοποιούν την αυτονομία του οχήματος και βοηθούν τον οδηγό να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε δρομολόγιο.

επαγγελματικά οχήματαηλεκτρικά αυτοκίνηταNissanΝέα μοντέλα