Auto|07.08.2020 11:24

Ford Puma ST: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του

Newsroom

H Ford -με ένα έξυπνο teaser που δημοσιεύθηκε στο Twitter- ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα του νέου Puma ST θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Το βίντεο δείχνει τα στελέχη της Ford να δημιουργούν το soundtrack, ενώ τα καρέ του βίντεο δείχνουν το Puma ST να κινείται με γρήγορους ρυθμούς – πώς αλλιώς;

T

Η κορυφαία έκδοση επιδόσεων του B-SUV της Ford αναμένεται να φορά τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα EcoBoost 1,5 λίτρων - στο «αδερφό» Fiesta ST αποδίδει 200 PS και 290 Nm, δείτε εδώ τη δοκιμή του. Αντίστοιχες επεμβάσεις αναμένεται να έχουμε στο στήσιμο του αυτοκινήτου, όπου θα υπάρχει πιο σφιχτή ρύθμιση των αμορτισέρ και ισχυρότερα φρένα.

Ford Puma ST. Ολα έτοιμα για την πρεμιέρα (Ford)

Αισθητικά, το Puma ST θα μοιάζει με την έκδοση ST Line, όμως θα έχει ελαφρώς διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με σκουρόχρωμες εσοχές, νέα λαχανί απόχρωση, τροχούς μεγαλύτερης διαμέτρου, διαφορετική αεροτομή και διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό θα δούμε σπορ καθίσματα της Recaro με το έμβλημα ST, το οποίο κάνει την εμφάνισή του και στη βάση του τιμονιού.

Έτσι, λοιπόν, οι φίλοι του μπλε οβάλ θα πρέπει να περιμένουν 1,5 μήνα ακόμα για να δουν, να μάθουν, αλλά και να ακούσουν τα πάντα για το νέο καυτό B-SUV της μπράντας.

Ford Puma ST