Auto|11.05.2022 13:20

Στην Ελλάδα το νέο Opel Astra – Αναλυτικά οι τιμές για όλες τις εκδόσεις

Χρήστος Παπαχριστόπουλος

Το ολοκαίνουργιο Opel Astra είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία και στη χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές του και ότι τα πρώτα κομμάτια του νέου μικρομεσαίου χάτσμπακ θα ξεκινήσουν να παραδίδονται από τα μέσα Ιουνίου.

Η 6η γενιά του best seller της γερμανικής φίρμας βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 και είναι ριζικά ανανεωμένη. Στον τομέα της σχεδίασης, οι επιρροές από το Mokka είναι εμφανείς σε κάθε εκατοστό του αμαξώματος, με την αισθητική φιλοσοφία Opel Vizor να βρίσκει εφαρμογή σε ένα ακόμη δημιούργημα της Opel.

Όσον αφορά τις διαστάσεις το νέο Astra μεγάλωσε σε σχέση με τον προκάτοχό του, φθάνοντας σε μήκος τα 4.374 mm. Το μεταξόνιο «μάκρυνε» κατά 13 mm και ανέρχεται πλέον στα 2.675 mm. Το πλάτος έφτασε τα 1.860 mm (51 mm μεγαλύτερο συγκριτικά με της 5ης γενιάς), με το χώρο φόρτωσης να προσφέρει 52 lt επιπλέον, φτάνοντας έτσι τα 422 lt.

Στο εσωτερικό, η νέα γενιά υιοθετεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τη φιλοσοφία Pure Panel. Στο ταμπλό δύο οθόνες διαγωνίου 10" βρίσκονται μπροστά από τον οδηγό, ενημερώνοντας αυτόν αλλά και τους επιβαίνοντες για όλες τις λειτουργίες του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις τιμές στο drive.gr

OpelOpel Astraαυτοκίνητο