Auto|05.06.2022 08:10

Νέα επιστροφή στο μέλλον για τη θρυλική DeLorean, με το ηλεκτρικό Alpha5

Χρήστος Παπαχριστόπουλος

Μετά από δεκαετίες απουσίας, η θρυλική αμερικανική εταιρεία αυτοκινήτων επιστρέφει με το ηλεκτρικό DeLorean Alpha5. Όπως και το θρυλικό DMC-12, που έμεινε στην ιστορία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον», το νέο μοντέλο είναι σχεδιασμένο από την ItalDesign και τα βλέμματα τραβάνε όπως και στον προκάτοχο του οι πόρτες-φτερά γλάρου.

To DeLorean Alpha5 έχει μήκος 4.995 mm, πλάτος 2.044 mm και ύψος 1.370 mm. Σχεδιαστικά, στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν οι λεπτοί προβολείς με τη θύρα φόρτισης να βρίσκεται πάνω από τον θόλο του εμπρός αριστερά τροχού. Στο πίσω μέρος οι προβολείς ενώνονται με μια λωρίδα φωτός, ενώ οι μαύρες περσίδες πάνω από το κρύσταλλο αποτίνουν φόρο τιμής στο DMC-12.

Στην καμπίνα του, το DeLorean Alpha5 μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβαίνοντες σε διάταξη 2+2. Η πίσω σειρά καθισμάτων είναι εύκολα προσβάσιμη χάρη στην απουσία μεσαίας κολόνας και τις πόρτες-φτερά γλάρου. Στο κέντρο του ταμπλό, ξεχωρίζει η ευμεγέθης οθόνη αφής του infotainment. Επιπλέον, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και το τιμόνι flat-bottomed.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις τιμές στο drive.gr

αυτοκίνητο