Έρευνα: Γιατί τα νέα αυτοκίνητα βγάζουν περισσότερα προβλήματα;
NewsroomΓια 36 χρόνια, το αμερικανικό γραφείο μελετών J.D. Power αξιολογεί ετησίως την αξιοπιστία των νέων αυτοκινήτων. Και πιο συγκεκριμένα τον αριθμό των ελαττωμάτων που αναφέρουν ιδιοκτήτες και χρήστες τον πρώτο ενάμιση μήνα. Τέσσερις μήνες ύστερα από τη μελέτη της J.D. Power για τις πιο αξιόπιστες και οι πιο ζημιάρικες μάρκες, έρχεται αυτή της ποιότητας.
Το αποτέλεσμα εφέτος ήταν μια μέση βαθμολογία 180 προβλημάτων ανά 100 αυτοκίνητα, αύξηση 11% σε σχέση με το προηγούμενο έτος και η χειρότερη βαθμολογία από τότε που διεξάγεται η μελέτη. Αυτό είναι αξιοσημείωτο, διότι παλαιότερα η αξιοπιστία έβαινε καλύτερα χρόνο με τον χρόνο. Αυτό συνέβη εφέτος μόνο για τις εννέα από τις 33 μάρκες που περιλαμβάνονται στη μελέτη.
Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα