Auto|28.04.2023 22:30
ΕΛΣΤΑΤ: Οριακή αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων τον Φεβρουάριο του 2023
NewsroomΟριακή αύξηση κατά 0,1% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Φεβρουάριο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022 -και ανήλθαν συνολικά σε 709.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στα ατυχήματα αυτά καταγράφηκαν 33 νεκροί (αύξηση 6,5%), 39 βαριά τραυματίες (αύξηση 25,8%) και 767 ελαφρά τραυματίες (μείωση 4,6%).
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου