2ου Off Road Adventure Festival: Το Ford Ranger Raptor θα είναι εκεί
NewsroomΛίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από τα εγκαίνια του 2ου Off Road Adventure Festival που για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις και τις ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες του Ιπποδρόμου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο Αττικής, το Σαββατοκύριακο (14/9-15/9).
Η Ford θα έχει δυναμική παρουσία στη φετινή διοργάνωση, εκθέτοντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα πιο δημοφιλή SUV και pick up μοντέλα της γκάμας της. Έτσι, οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας στο 2o Οff Road Adventure Festival θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μοντέλα όπως το Kuga, το EcoSport, αλλά και το νέο Ranger, το best seller pick up μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς.
Ειδικά για τις ανάγκες του φετινού φεστιβάλ, η Ford «επιστράτευσε» τις υπηρεσίες του νέου Ranger Raptor το οποίο ανά μία ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα προσφέρει σε όσους κληρωθούν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στο δεξί του κάθισμα απολαμβάνοντας μία σπάνια όσο και μοναδική εμπειρία συνοδήγησης στη γρήγορη χωμάτινη πίστα του Ιπποδρόμου Αθηνών, δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες οδηγούς αγώνων.
- Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
- Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
- Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
- Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία