Βιβλίο|04.07.2022 22:19

Marvel: Ο πρώτος γκέι SpiderMan είναι γεγονός - Η στολή του έχει βάτες, όρθιο λαιμό και τελειώματα με δαντέλα

Newsroom

Ένας καινούργιος SpiderMan μόλις αποκαλύφθηκε και δεν θυμίζει σχεδόν καθόλου αυτό που έχουμε συνηθίσει. Ο νέος χαρακτήρας ονομάζεται Web-Weaver και θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο πέμπτο τεύχος της σειράς «Edge of Spider-Verse», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη Marvel Comics.

Ο συγγραφέας της ιστορίας, Στίβ Φοξ, παρουσίασε μια εικόνα του Web-Weaver, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Κάτι που συνειδητοποίησα αμέσως όταν συνέλαβα τον Web-Weaver είναι ότι δεν μπορεί –και δεν πρέπει– να εκπροσωπεί ΟΛΟΥΣ τους γκέι άντρες. Κανένας μεμονωμένος χαρακτήρας δεν μπορεί» έγραψε. «Η άφοβα γυναικεία του ταυτότητα είναι κεντρική γι' αυτό που είναι, αλλά δεν είναι η ιστορία» πρόσθεσε.

Ο χαρακτήρας σχεδιάστηκε από τον Krisanka και έμπνευση στάθηκαν οι οίκοι μόδας Alexander McQueen και Mugler. Ο νέος SpiderMan περιγράφεται ως «ένας όχι και τόσο ήπιος -σε συμπεριφορά- σχεδιαστής μόδας στις βιομηχανίες Van Dyne. Το τεύχος συνυπογράφουν οι Dan Slott, Phil Lord και Christopher Miller, με σχέδια του Bob McLeod και άλλων.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στην Άμφισσα: Τρία τα πύρινα μέτωπα - Συναγερμός για τον δρυμό του Παρνασσού

Σικάγο: Πυροβολισμοί σε παρέλαση για την 4η Ιουλίου - Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες

Φωτιά στο Σχηματάρι: Ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε κολώνα ρεύματος φωτοβολταϊκού πάρκου - Λόγω του αέρα γλιτώσαμε τα χειρότερα

Ρίκι Μάρτιν: Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή

ειδήσεις τώραMarvelSpiderman