Βιβλίο|16.11.2023 11:21

Ο κορυφαίος συγγραφέας Robin Sharma έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Newsroom

Ο κορυφαίος συγγραφέας των best seller Robin Sharma, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 14 Ιανουαρίου 2024 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο ΦαλήρουTaekwondo (Τάε Κβον Ντο), για μία επιδραστική ομιλία με θέμα την αυτοβελτίωση, την αυτογνωσία και την ηγεσία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον παγκοσμίου φήμης συγγραφέα, που στόχο έχει να εμπνεύσει τον καθένα μας για την προσωπική του ανάπτυξη και επιτυχία. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Robin Sharma και η πορεία του

Ο συγγραφέας Robin Sharma είναι ένας από τους 5 παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων.

Το έργο του Robin Sharma έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 75 χώρες και έχει μεταφραστεί σχεδόν σε 90 γλώσσες, καθιστώντας τον έναν από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον κόσμο. Η φήμη του απογειώθηκε με το βιβλίο «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του», το οποίο έχει βρεθεί στις κορυφαίες λίστες best seller πουλώντας πάνω από 5.000.000 αντίτυπα.

Με 16 διεθνή best seller βιβλία για τις ηγετικές δεξιότητες και την προσωπική επιτυχία, συμπεριλαμβανομένου του «The Leader Who Had No Title», του εκπληκτικού No #1 blockbuster αλλά και του δημοφιλή «Κλαμπ των 5 π.μ.», γι’ αυτό και ο ίδιος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ειδικούς ηγεσίας στον κόσμο, ενώ το έργο του «αγκαλιάζεται» από ροκ σταρ, βασιλείς, δισεκατομμυριούχους και διευθύνοντες συμβούλους διασημοτήτων.

 

συγγραφέαςΔιόπτρααυτογνωσίαειδήσεις τώρααυτοβελτίωση